Sas tekent en illustreert

Sas illustraties (Saskia van Oversteeg) maakt toegepaste kunst, illustraties en foto’s voor bedrijven, overheden en particulieren. Onze creativiteit en passie als kunstenaars zetten wij om in een werk dat helemaal past bij jouw opdracht.

Sas maakt kleurboeken zoals het ‘Vincent van Gogh kleur- en tekenboek voor volwassenen‘. Te bestellen via Bol.com: https://www.bol.com/nl/nl/p/vincent-van-gogh-kleur-en-tekenboek-voor-volwassenen/9300000007710244/?suggestionType=featured_product
Dit kleurboek is een ode aan Vincent van Gogh en is tot stand gekomen in samenwerking met Van Gogh Brabant. 
Het Vincent van Gogh kleur- en tekenboek staat vol met handgetekende prenten waarbij Sas zich heeft laten inspireren door werk, leven en brieven van Vincent van Gogh. Vooral uit zijn Brabantse geschiedenis heeft Sas details uit zijn werk, stillevens, gebouwen, bomen, bloemen en personen getekend.
Saskia van Oversteeg tekende met veel liefde en aandacht deze schitterende en originele prenten. Ze tekende hele prenten, maar liet bij een aantal prenten delen weg, zette stippellijntjes of nummertjes. Door zelf lijnen te trekken van stip naar stip en van nummertje naar nummertje, teken je de prent zelf af om hem daarna te kleuren. Zo maak je je eigen Van Gogh!

Met een eigen blik op de wereld wordt elk onderwerp weer op een andere kunstzinnige en illustratieve manier benaderd. Met oog voor detail en kleur en altijd herkenbaar. Je opdracht voor een tekening of illustratie is bij Sas illustraties in goede handen. Klik maar eens op de talloze voorbeelden van werk aan de muurwenskaartenkinderboeken, etc.

Bekijk alle voorbeelden

kinderboeken
aan de muur
kranten en tijdschriften
educatief
wenskaarten