De KunstKadobon van Sas illustraties:

Uniek cadeau voor een speciaal iemand

KadoBon van Sas illustraties - geef kunst cadeau!

Ben je op zoek naar dat ene unieke cadeau? Geef dan de KunstKadobon van Sas illustraties! De waarde bepaal je helemaal zelf. Kunst is persoonlijk, dus met deze waardebon voor kunst weet je zéker dat dit speciale cadeau helemaal in de smaak valt. Bij Sas illustraties zijn namelijk diverse stijlen mogelijk. De KunstKadobon kan door de gelukkige ontvanger worden ingewisseld voor bijvoorbeeld een tekening, schilderij of foto. Er zijn ontelbare toepassingen: collagetekeningen, (foto)portretten, gelegenheidskaarten zoals geboortekaarten, stambomen en nog veel meer!

De KunstKadobon schenken

Dat is ideaal: een cadeau waarvan je bij voorbaat al zeker weet dat het past bij de ontvanger. Hij of zij bepaalt immers zelf in overleg met Sas hoe het werk er komt uit te zien. Om de KunstKadobon te bestellen neem je contact op met Sas illustraties. Na betaling ontvang je een digitaal document met een unieke code. Deze bon kun je digitaal verzenden, maar is ook uitstekend te printen.

De KunstKadobon inwisselen

Heb je de KunstKadobon gekregen? Dan verwelkomen wij je van harte bij Sas illustraties! Samen gaan we er een mooie invulling aan geven. Om de KunstKadobon in te leveren, bel of mail je Sas illustraties met het bonnummer bij de hand. Deze bon vertegenwoordigt de vastgestelde waarde. Natuurlijk nemen we jouw wensen helemaal door. Vertel ons gerust welke kleuren en stijlen je mooi vindt, zodat we het kunstwerk maken waar je iedere dag blij van wordt!

Sas geeft cursussen en workshops
Sas illustreert, schildert en tekent