Vincent van Gogh kleur- en tekenboek, kleurboek Jeroen Bosch, kleurplaten en kleuransichtkaarten

Sas maakt kleurboeken, kleurplaten en kleuransichtkaarten. Net nieuw: Het Vincent van Gogh kleur- en tekenboek.

Uitgegeven in samenwerking met Van Gogh Brabant.  Een ode aan Vincent van Gogh. Het Vincent van Gogh kleur- en tekenboek staat vol met handgetekende prenten waarbij Sas zich heeft laten inspireren door werk, leven en brieven van Vincent van Gogh. Vooral uit zijn Brabantse geschiedenis heeft Saskia details uit zijn werk, stillevens, gebouwen, bomen, bloemen en personen getekend.
Saskia van Oversteeg tekende met veel liefde en aandacht deze schitterende en originele prenten. Ze tekende hele prenten, maar liet bij een aantal prenten delen weg, zette stippellijntjes of nummertjes. Door zelf lijnen te trekken van stip naar stip en van nummertje naar nummertje, teken je de prent zelf af om hem daarna te kleuren. Zo maak je je eigen Van Gogh!


Kleurboek voor volwassenen: het ‘JHEROnimus – Colour it Yourself’. Het kleurboek is geïnspireerd op de werken van schilder Jeroen Bosch. Uit de werken van Jeroen Bosch heeft Sas details gehaald en die op een nieuwe, inlevende, creatieve en intuïtieve manier weergegeven. In de prenten ontdek je bijvoorbeeld monsters en andere rare wezens uit het schilderij ‘Het laatste Oordeel’ en dieren, mensen en vruchten uit ‘De Tuin der Lusten’.
Een kleurboek vol prachtige prenten die wachten om gekleurd te worden!

Sas maakt ook kleurplaten en kleuransichtkaarten in opdracht. Zie voorbeelden hieronder.