Sas geeft cursussen en workshops en doet projecten

Een kunstenaar weet hoe fijn het is om op een goede, gepassioneerde manier les te krijgen. Elke kunstopleiding kent wel een aantal van die betrokken docenten van wie je de lessen een leven lang zult herinneren. Precies die passie en betrokkenheid wil illustrator Saskia van Oversteeg graag overbrengen op anderen. 

Je kunt bij Sas illustraties diverse workshops en cursussen volgen. Saskia van Oversteeg geeft workshops en cursussen o.a. over verschillende technieken en materialen in kleine en grote groepen. Aan zowel volwassenen als kinderen. Het gaat om het zoeken naar ieders talenten en mogelijkheden. En natuurlijk om het plezier hebben.

Workshops kinderen

Sas illustraties geeft workshops tekenen, schilderen en illustreren voor kinderen op basisscholen, leerlingen op middelbare en beroepsgerichte scholen. Helemaal afgestemd op hun leerjaar en niveau. In overleg met de school kan een thema worden gekozen dat door één of meerdere klassen wordt uitgevoerd met als finale eventueel een echte expositie. Het belangrijkst is het plezier dat de kinderen/leerlingen er aan beleven. We staan soms versteld van het mooie werk dat zij maken. En zij zelf ook!