‘Vincent van Gogh kleur- en tekenboek’,
‘Lucas Gassel kleur- en tekenboek’,
‘Jeroen Bosch kleurboek’,
‘Kijk, kies, kleur. Leer zo onze gemeente kennen’,
kleurplaten,
kleuransichtkaarten

Vincent van Gogh kleur- en tekenboek voor volwassenen https://www.bol.com/nl/nl/p/vincent-van-gogh-kleur-en-tekenboek-voor-volwassenen/9300000007710244/?suggestionType=featured_product
Dit kleurboek is een ode aan Vincent van Gogh en is tot stand gekomen in samenwerking met Van Gogh Brabant. 
Het Vincent van Gogh kleur- en tekenboek staat vol met handgetekende prenten waarbij Sas zich heeft laten inspireren door werk, leven en brieven van Vincent van Gogh. Vooral uit zijn Brabantse geschiedenis heeft Sas details uit zijn werk, stillevens, gebouwen, bomen, bloemen en personen getekend.
Saskia van Oversteeg tekende met veel liefde en aandacht deze schitterende en originele prenten. Ze tekende hele prenten, maar liet bij een aantal prenten delen weg, zette stippellijntjes of nummertjes. Door zelf lijnen te trekken van stip naar stip en van nummertje naar nummertje, teken je de prent zelf af om hem daarna te kleuren. Zo maak je je eigen Van Gogh!

Lucas Gassel Kleur- en tekenboek voor volwassenen
Sas liet zich inspireren door het werk van de 16de- eeuwse meester van het landschap, Lucas Gassel. Zijn olieverfschilderijen en tekeningen vormen de basis van de prachtige tekeningen in dit boek die je uitnodigen om af te tekenen en/of in te kleuren.
De door Lucas Gassel gecreëerde wereld blinkt uit in detail. Zijn bergen en luchten in de verte nog dun en losjes geschilderd. De bomen, struiken, fonteinen, huizen, dieren en mensen op de voorgrond zijn allemaal zorgvuldig uitgewerkt. Elk detail nodigt uit tot nadere beschouwing. Sas maakt daar in haar prenten dankbaar gebruik van. Ze transformeert onderwerpen tot nieuwe combinaties.
Het Lucas Gassel, kleur – en tekenboek voor volwassenen is tot stand gekomen in opdracht van Museum Helmond.

‘JHEROnimus – Colour it Yourself’ kleurboek voor volwassenen
Het kleurboek is geïnspireerd op de werken van schilder Jeroen Bosch. Uit de werken van Jeroen Bosch heeft Sas details gehaald en die op een nieuwe, inlevende, creatieve en intuïtieve manier weergegeven. In de prenten ontdek je bijvoorbeeld monsters en andere rare wezens uit het schilderij ‘Het laatste Oordeel’ en dieren, mensen en vruchten uit ‘De Tuin der Lusten’.
Een kleurboek vol prachtige prenten die wachten om gekleurd te worden!

Sas maakt ook kleurplaten en kleuransichtkaarten in opdracht. Zie voorbeelden hieronder.